Nieuwbouw appartementencomplex ‘De Noordster’

Beschikbaar

Prijzen vanaf € 417.500

Beschrijving

LET OP: VERSCHILLENDE VERKOOP PRIJZEN

Bouw is reeds gestart!

Wonen in de Noordster is luxueus en duurzaam wonen met hoogwaardig wooncomfort.

Als je na een lange dag werken de wijk inrijdt, voel je het direct. Dit is fijn thuiskomen! Spelende kinderen, de buren kletsen gezellig met elkaar op hun terras en de geur van bloemen hangt in de lucht. Hier woon je in een groene woonwijk met de gemoedelijke sfeer zoals je die kent van het dorp. De groene (speel)plekken zorgen voor rust en ruimte. Je zult versteld staan van alle faciliteiten in de buurt van de Noordster. Je kunt op verschillende plekken in het oude dorp heerlijk lunchen, dineren of borrelen. Ook kun je in verschillende sportcentra’s terecht voor een gezonde sport work-out. Verschillende basisscholen en een middelbare school zijn ook op loopafstand.

Op de plaats waar voorheen de MAVO- en de Harmpje Visserschool zijn begonnen, het jeugd en opvangwerk jarenlang in de vorm van de Skuil en de Open deur heeft plaatsgevonden, maar ook de Visserijschool nog tijdelijk vanwege nieuwbouw heeft gehuisvest, wordt nu een appartementencomplex met 19 ruime hoekappartementen gebouwd.

De Noordster heeft een prachtig design, hoogwaardige afwerking en voldoende privacy. Op elke bouwlaag komen 5 hoek appartementen met een gezamenlijke trappenhuis en een gezamenlijke lift. Daarmee zijn de woningen levensloopbestendig en ook geschikt voor minderen validen of ouderen. Iedere woning heeft één vaste parkeerplaats en is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig met laadpunten voor elektrische fietsen of scootmobielen.

Ieder appartement heeft haar eigen kenmerken. Denk maar aan hoge plafonds, grote raampartijen, woonoppervlaktes variërend van ca. 87 tot 95 m2, balkon van (ca. 11 m2 ) en een fijne woonkamer.

Het complex wordt gebouwd naar de huidige nieuwbouw eisen; gasloos en voorzien van warmtepompen, zonnepanelen en kozijnen met isolatieglas. Daarnaast beschikt ieder appartement over vloerverwarming en vloerkoeling.

Voor informatie of vragen kunt u ons bereiken via 0527-20 0107 of info@ussien.nl

 

Adres
Straat

Almerelaan 24 (De bouw is reeds gestart!)

Postcode

8321JB

Woonplaats

Urk

Provincie

Flevoland

Overdracht
Status

Beschikbaar

Aanvaarding

Bij oplevering

Bouw
Type object

Appartement

Bouwjaar

2023

Oppervlakken en inhoud
Totaal woonoppervlakte

87 m2

Indeling
Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Aantal woonlagen

1

Energie
Isolatie

Volledig geïsoleerd

Verwarming

Vloerverwarming

Buitenruimte
Parkeergelegenheid

Op eigen terrein en openbaar parkeren.